Gepubliceerd op 24 Maart 2021 19u03

Internationale PI-dag

De pedagogische begeleidingsdienst ondersteunde daarbij een doelgerichte aanpak om met de ontdekdozen aan de slag te gaan. Juf Anja van de derde kleuterklas koos ervoor om het werken met patronen en verbanden in de focus te zetten. De kleuters experimenteerden volop met uitdagende taken en leuke leermiddelen en kwamen zo een stapje verder in hun ontwikkeling van het wiskundige denken. 

En haar collega's? Die kregen meteen de smaak te pakken. Ze verrijkten de activiteiten en leermiddelen vanuit hun eigen context, hun leerlingen en het leerplan. Benieuwd naar hoe het er in de klas aan toe ging? Hier een filmpje.


Wil je ook doelgericht aan de slag met de ontdekdozen? Neem dan snel even een kijkje bovenaan deze pagina. Bij de rode button leerlijnen 4.0. kan je bij volgende leerlijnen inspiratie vinden:

Techniek als funderingHet is me Wat'tWat't een aantrekkingZ in 1Een tandje bijsteken


Heb je nog geen login/toegang tot de volledige website? Registreer je dan meteen via de link login/registratie. Na het invullen van de gevraagde gegevens mag je snel een login in je mailbox verwachten.


Naar het overzicht