Gepubliceerd op 17 September 2018 20u06

"OTT gaat mobiel" van start!

Begin september wordt in het Spectrumcollege campus Beringen de aftrap gegeven van het concept “Ontdek Techniektalent gaat mobiel!” De bedoeling? Wetenschappen en Techniek letterlijk tot op de klasvloer brengen! Door middel van interactieve, boeiende workshops krijgt elke Limburgse basisschool de kans om onder begeleiding van Ontdek Techniektalent aan de slag te gaan met STEM in hun klas. Wetenschappen en Techniek worden zo toegankelijk voor iédereen.

Inspiratie voor leerkrachten

Ontdek Techniektalent, een initiatief van het Flankerend Onderwijs van provincie Limburg, tracht op deze manier de Limburgse leerkracht te inspireren en te motiveren om Wetenschappen en Techniek in het eigen lessenpakket te integreren. De sectoren, waaronder Plast-IQ, Limtec+, Co-Valent, Constructiv, Alimento en SFTL ondersteunen dit initiatief.

Praktisch

Het project richt zich op alle Limburgse basisscholen, en het aanbod is geheel gratis. De workshops gaan door in een van de ankerscholen uit het secundair onderwijs, verspreid over heel de provincie.

Wil jij je met jouw klas meteen inschrijven? Dat kan!
Aarzel niet en surf naar www.ontdektechniektalent.be. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf even registreren op de website.Naar het overzicht