STEM@work

STEM@work editie 2020

"STEM@Work" is een workshop rond Wetenschap & Techniek die dit schooljaar ONLINE plaatsvond! Aan de hand van online leeroplossingen en een heus zelfbouwpakket namen we je mee in een inspiratievolle online workshop rond "onderzoekend en ontwerpend leren". 
 
Uniek is dat geïnteresseerde klasgroepen worden uitgedaagd om next level te gaan. De transportband vormt nog wel de basis maar wordt aangevuld met een heus robotsysteem om meteen de link te leggen naar de bedrijfswereld van vandaag.stem@work
DOWNLOADS

TOEKOMST
Een bedrijfsbezoek met de klas behoort gezien de COVID-maatregelen nog even niet tot de mogelijkheden. Wel willen wij jouw klas nu reeds prikkelen en uitdagen door op verschillende plaatsen in Limburg robotsystemen aan te bieden die je gratis kunt ontlenen. 

UITLEENLOCATIES
  • Voor een overzicht van de uitleenlocaties klikt u hier.

STEM@work editie 2019

STEM@work biedt leerkrachten de kans hun klaspraktijk te toetsen aan de realiteit in de bedrijfswereld en belangrijker nog, in de toekomst zélf met de leerlingen een bezoek te brengen aan een bedrijf.
Ook dit jaar namen meer dan 10 bedrijven, verspreid over Limburg, het ambassadeurschap op door deel te nemen aan STEM@work. 


Met vriendelijke groeten,

Team Ontdek Techniektalent

bibliotheken
x

Gebruiker scholen aanpassen

x

Geen toegang

Om naar deze pagina te surfen moet je een login hebben.